Kontes SEO Ban Terbaik di Indonesia GT Radial

endofvid [starttext] Download Film | Movie

Ban Terbaik di Indonesia GT Radial

Ban Terbaik di Indonesia GT Radial - Не се изненадвайте, ако производството на гуми Tbk PT Gajah Tunggal получила многобройни награди, като най-добрите гуми в Индонезия и в чужбина. Това е доказателство за качеството на състезателни гуми и спаси слоновете в други символи, дори ако чуждите марки.

Ban Terbaik di Indonesia GT Radial - Той е избрал да предложи дългосрочни отношения на Организацията на обединените нации (60, червен) и индустрията на гумите все още е много близо. Платени и ужасно, редица награди, които той е получил доказателство за последователността на качествени недвижими слонове EST.


Ban Terbaik di Indonesia GT Radial - В действителност, всеки изстрел е винаги Слона "слуша" на "желанията" на потребителите. Това не е трудно нещо, тъй като слон в Общността, "представи" в техните общности.

Бан Terbaik ди Индонезия GT Radial - Покритие на слоновете е наистина "говорят" на национално и международно ниво, много повече. Като марка, че е роден от утробата на Майката Земя, а сега и в международен план, GT Radial заслужават нашето колективно чувство на гордост.

Признаване също дойде от ежедневната дейност в Индонезия, 15 декември, 2009 GT Radial пин като "истинска награда за Индонезия" (SIP), оригиналната търговия с Индонезия, която е била аплодирана по целия свят.

Преди това, през 2008 г., бе присъдена на Слон Primaniyarta търговията. Наградата се отпускат директно на президента на Република Индонезия, Сусило Бамбанг Yudhoyono, е глобална марка на най-добрите национални компании ". "

В първия сегмент на лек автомобил марка GT Radial, задръжте за неопределено време. GT радиални гуми Оригинален производител на оборудване (OEM), няколко големи производители на автомобили в Индонезия, като Toyota и Daihatsu.

Институт за научни изследвания и развитие (R & D) има силен, танц големи. Crossover е възпитаник на няколко експерти, които са компетентни да танцува региона Chaleur. Някои от тях са възпитаници на Ecole Polytechnique на слон, един от заплатите на училище.

От там той започва да CHAMPIRO Eco, който през 2010 г. спечели световния рекорд в Индонезия музей (Мури), първа зелени гуми, произведени в Индонезия.
[endtext]

No comments:

Post a Comment